TEST: Fitbit Charge 3

Den nye Fitbit-en er både treg, raus - og til tider sur

Det beste med Fitbits nye Charge er fremdeles at den er enkel å bruke - og at den har en strålende app. Men at aktivitetsklokka rett og slett blir sur på oss, er mindre hyggelig.

TEST AV FITBIT CHARGE 3: Et godt valg for mange, fordi både klokka og appen er enkel i bruk. Foto: Kristin Sørdal
TEST AV FITBIT CHARGE 3: Et godt valg for mange, fordi både klokka og appen er enkel i bruk. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Charge i ulike varianter er en velkjent storselger fra Fitbit. Det startet med Charge og Charge HR, med ganske liten skjerm, som fikk større skjerm og flere funksjoner i Charge 2.

Nå har det altså kommet en Charge 3. Noen av de nye funksjonene i den nye Charge-modellen er at du kan sveipe deg fram og tilbake mellom informasjonen, den er vanntett slik at du kan dusje og bade med den. Og du kan betale med den i butikken, dersom du har Fitbit Pay.

Alt dette er vel og bra - og Fitbit skal ha all ære for å lage en aktivitetsklokke som er enkel å bruke for de aller fleste.

Men vi er ikke veldig glad for at klokka blir sur på oss - og går i langvarig furt.

Du kan lese mer om humørsvingningene til Charge 3 lenger ned i artikkelen.

Det er bare enkelt

Fitbit har mange ulike aktivitetsarmbånd, og vi har testet mange av dem tidligere: Fitbit Charge, Fitbit Charge HR, Fitbit Flex, Fitbit Alta, Fitbit Ionic og Fitbit Versa.

De fleste har fått skryt for enkelt oppsett, brukervennlig app og gode sosiale funksjoner. Og her er ikke nye Charge noe dårligere enn sine forgjengere:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer