Test av Phoxx-stol med liggeunderlag

Denne gjør liggeunderlaget ditt om til en behagelig stol

Men er det noe å vits i å drasse den med seg på tur?

CAMPING-STOL: Du er avhengig av å ha med deg et liggeunderlag hvis du skal bruke denne stolen på tur. Foto: Kristin Sørdal.
CAMPING-STOL: Du er avhengig av å ha med deg et liggeunderlag hvis du skal bruke denne stolen på tur. Foto: Kristin Sørdal. Vis mer
Publisert

Det finnes flere «stoler» av denne typen på markedet. I denne testen har vi valgt å se nærmere på en av de billigste variantene - levert av Phoxx.

Tidligere i år testet vi også sitteunderlag - hvor akkurat denne produsenten kom veldig godt ut.

Du må ha med liggeunderlag

Dette er altså snakk om en stol som i utgangspunktet kun kan brukes hvis du har med deg et liggeunderlag. Vi testet først med et oppblåsbart liggeunderlag - det fungerte fint.

Vi har også testet om det er mulig å legge to vanlige utemøbel-puter i stolen, og dette fungerte faktisk også fint - så lenge putene har riktig størrelse.

Stolen leveres rullet sammen og måler 98x 62 centimeter. Bunnen på stolen skal også være vanntett. Det følger også med en praktisk pose du kan legge stolen i etter bruk.

Men hvor behagelig er den egentlig?

Slik setter du opp stolen

Konklusjon

Hvis du først skal ha med deg et liggeunderlag på tur, og er ute etter noe behagelig å sitte på i tillegg, så kan vi absolutt anbefale deg å ha med denne stolen også.

Den gir god ryggstøtte, og fungerer for eksempel mye bedre enn stolene vi testet på stranda på Gran Canaria. Denne stolen kunne vi gjerne tatt med oss på stranda. I tillegg er heller ikke prisen på 249 kroner helt avskrekkende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer