Lade elsparkesykkel

- Denne ladingen liker vi dårlig

Brannvesenet hardt ut mot elsparkesykkel-aktør.

UTRYGT: Slik så det ut på det midlertidige ladepunktet satt opp for elsparkesykler på Slottsfjell-festivalen i Tønsberg denne uken. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen
UTRYGT: Slik så det ut på det midlertidige ladepunktet satt opp for elsparkesykler på Slottsfjell-festivalen i Tønsberg denne uken. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forbindelse med Slottsfjell-festivalen som gikk av stabelen i Tønsberg denne uka opprettet elsparkesykkel-aktør Bird et imidlertid ladepunkt ved skateparken på festivalområdet.

Det fikk Vestfold Internkommunale Brannvesen til å se rødt, og de gikk torsdag hardt ut mot selskapet i et innlegg på Facebook.

- Denne ladingen liker vi dårlig, skrev brannvesenet.

På bildet kan vi se elsparkesykler med ladere og kabler som ligger slengt løst rundt på bakken.

- At de bruker utstyr som ikke er beregnet for bruk utendørs og at det ligger åpent liker vi dårlig. Utleieselskapet skriver på sine nettsider at de er besatt av sikkerhet. Vi liker handling bedre enn besettelse, sier vakthavende brannsjef Tor-Atle Jakobsen i Facebook-innlegget.

Brukte innendørs-utstyr ute

Tønsbergs Blad var først ute med å omtale saken. Til avisa utdyper kommunikasjonssjef Arnt Folvik at ladeutstyret som ble brukt var ment for innendørs bruk.

- Alle skjøteledninger som kan brukes utendørs er svarte. Laderne var heller ikke vannmotstandige, etter det vi kunne se, sier Folvik til Tønsbergs Blad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer