Test av vaskemidler:

Det beste vaskemiddelet til klesvasken

Er du usikker på hvilket vaksemiddel du bør bruke til klesvasken? Det danske forbrukerrådet Tænk har testet vaskemiddel.

VASKEMIDDEL: Det forbrukerrådet Tænk har testet vaskemiddel. Hvilken tror du går seirende ut? Foto: Evgeny Atamanenko / Shutterstock / NTB
VASKEMIDDEL: Det forbrukerrådet Tænk har testet vaskemiddel. Hvilken tror du går seirende ut? Foto: Evgeny Atamanenko / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det danske forbrukernettstedet Tænk.dk har testet vaskemiddler, og det er Coop-merke Änglamark som går av med seieren som det beste flytende vaskemiddelet.

Tænk har testet 19 vaskemidler. Det er ikke alle som er tilgjengelige i Norge, så vi har derfor valgt å se på de som selges i Norge, og ligger i topp- og bunnsjiktet i testen.

Tilgjengelig i Norge

Sammen med Änglamark ligger også vaskemiddelet til Neutral på topp i testen, begge er tilgjengelige i Norge.

Tænk skriver dette om Änglamark: Änglamark Color er klart det beste kulørt vaskemiddelet i testen. Når det gjelder vaskeeffektivitet og flekkfjerning klarer det seg bedre enn andre vaskemidler.

Kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, Harald Kristiansen forteller til Dinside at det er veldig gøy å ende opp som testvinner.

- Änglamark vaskemiddel scorer godt på effektivitet, men dette er også et vaskemiddel som tar hensyn til miljø og bærekraft ved at det ikke inneholder noen skadelige kjemikalier forteller Kristiansen og fortsetter.

- Det som kanskje overrasker meg mer enn at vi vinner testen, er at ikke flere kunder velger Änglamark når det er ofte er best i test, bedre for miljøet og kroppene våre, og i tillegg så er det langt rimeligere enn de andre vaskemidlene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer