Brandy Melville

- Det er trist

De fleste klærne fra Brandy Melville får du bare tak i én størrelse. Dette får folk til å reagere.

REAGERER: Sonja Iren Johnsen (22) mener vi har kommet såpass langt at det ikke burde være en butikk som bare lager klær for en type kropp i 2022. Foto: Privat
REAGERER: Sonja Iren Johnsen (22) mener vi har kommet såpass langt at det ikke burde være en butikk som bare lager klær for en type kropp i 2022. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære klesskjeden Brandy Melville er italiensk og her i Norge finnes det bare en butikk. Tidligere har vi sett lange køer utenfor butikken som er plassert i Bogstadveien i Oslo. Køene er ofte preget av unge jenter.

Butikken har bare én størrelse, eller såkalt «one size». Dette får folk til å reagere.

- Jeg synes det er trist at det i 2022 finnes en butikk der bare en type kropp er velkommen, sier influenser Sonja Iren Johnsen til DinSide.

- Det sies at «one size fits all» men det er absolutt ikke sant, legger hun til.

Skremmende trekk

Brandy Melville sin offisielle instagramkonto har rundt 3,2 millioner følgere. Og i sosiale medier ser man tydelig at klesmerket er populært, særlig blant unge jenter.

Klærne derfra får du likevel bare i størrelsen «one size».

- Det er et skremmende trekk at de bare har en størrelse. Folk blir skuffet når de ikke passer klærne.Johnsen forteller at dersom hun hadde gått inn i butikken som ung jente hadde hun blitt skuffet, da hun trolig ikke hadde passet klærne derfra.

- Jeg hadde nok tenkt hva skal jeg gjøre for å bli mindre eller hvilke diett skal jeg gå på nå. Unge bør ikke tenke på slanking, understreker hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer