Skisenter

- Det gjelder å snu seg

Skisentrene oppfordrer til å kjøpe heiskort så fort som mulig, for garantert plass i skibakken i vinterferien eller påskeferien.

PÅ SKISENTER I VINTER? Coronatiltak gjør at det kan være begrenset kapasitet i skisentrene i vinter. Flere oppfordrer derfor til å bestille heiskort god tid i forveien, spesielt for vinterferien og påska. Og tenker du deg på impulstur, er søndag en bedre dag enn lørdag. Bilde er fra Voss. Foto: Jon Hunnålvatn
PÅ SKISENTER I VINTER? Coronatiltak gjør at det kan være begrenset kapasitet i skisentrene i vinter. Flere oppfordrer derfor til å bestille heiskort god tid i forveien, spesielt for vinterferien og påska. Og tenker du deg på impulstur, er søndag en bedre dag enn lørdag. Bilde er fra Voss. Foto: Jon Hunnålvatn Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er fremdeles mulig å booke overnatting både i vinterferie, påskeferie og helger. Men, det gjelder å snu seg rundt dersom man vil sikre seg, sier Kaia Finne, administrerende direktør i Myrkdalen Fjellandsby AS til Dinside.

På grunn av coronapandemien, er det redusert kapasitet i skibakkene. Det betyr at skisentrene har begrenset antallet heiskort de selger per dag - og at du må bestille heiskortet på forhånd.

Veslemøy Eineteig Wedum, markedssjef i Alpinco som eier Hafjell Alpinsenter og Kvitfjell Alpinanlegg, forteller til Dinside at de har cirka halvert kapasitet i skianleggene nå, mot hva de har i en normal sesong.

Hun anbefaler også at man bestiller heiskort god tid i forveien, spesielt inn mot vinterferie og påske.

- Vi anbefaler alle å kjøpe heiskort så tidlig som mulig. For vinterferie og påske vil dette være superviktig. For helgetrafikken ser vi at de fleste kjøp skjer fra onsdag-fredag, og da særlig fredag kveld for den kommende helgen. For jul så vi at det tidlig var utpekt hvilke stordager som var fulle, og det er det samme for vinter og påske, sier Wedum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer