Emballasje:

Detaljen forvirrer

Derfor er det kant på innsida av begeret.

LITEN AVSATS: Har du lagt merke til den lille avsatsen på innsiden av enkelte Tine-begere? Det er ingen tilfeldighet. Foto: Elisabeth Dalseg
LITEN AVSATS: Har du lagt merke til den lille avsatsen på innsiden av enkelte Tine-begere? Det er ingen tilfeldighet. Foto: Elisabeth Dalseg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er noe lettere frustrerende med kriker og kroker i disse engangsbegrene med yoghurt, riskrem eller grøt, som gjerne forsterkes av dysfunksjonelle, miljøvennlige skjeer.

På innsida av enkelte av Tines yoghurter og rislunsjer, er det i tillegg en mystisk liten avsats, som skjeen skraper mot. Og mens vi snakker om dysfunksjonelle skjeer, de nye bambusskjeene tåler ikke all verden før de hopper ut av hakket sitt, og den lille er altfor kort.

- Må det virkelig være slik?

Ifølge Sindre Anonsen, kommunikasjonsrådgiver i Tine, er hyllen der av rene produksjonsmessige årsaker. Begrene har en svak kjegleform, de er smalere i bunnen enn i toppen, og kan stables inni hverandre for å ta mindre plass under transport og lagring.

- For å forhindre at begrene trykkes for hardt sammen og blir hengende fast i hverandre, har vi lagt inn denne stablekanten. Det gjør at begrene ikke kiler seg fast og det er enkelt å ta de fra hverandre i våre fyllemaskiner, sier Anonsen til DinSide.

Det var iFinnmark som først omtalte saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.