Beruset i skibakken

Dette bør du unngå

Frister det å hoppe ut i skibakken igjen etter du har tatt deg en skål eller to? Det bør du ikke, skulle du være uheldig å skade deg.

SKI-FELLENE: Skal du stå på ski i vinterferien? Pass på å ikke havne i disse ski-fellene. Foto: Pavel L Photo and Video / Shutterstock / NTB
SKI-FELLENE: Skal du stå på ski i vinterferien? Pass på å ikke havne i disse ski-fellene. Foto: Pavel L Photo and Video / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du stå på ski i vinterferien? Da bør du være varsom med utstyret, i tillegg til å unngå en ekstra tur i skibakken etter du har tatt en øl eller to.

Fremtind opplyser i en pressemelding at forsikringen deres ikke dekker at utstyret blir ødelagt dersom du faller i skibakken og ødelegger ski eller staver.

- Ski og sportsutstyr erstattes ikke ved skader som skjer mens du bruker utstyret. Det regnes som vanlig slitasje, forklarer skadeforebygger Therese Hofstad-Nielsen.

Kan få redusert utbetaling

Hun forklarer at dersom man ender opp med å bli skadet i skibakken, er det ekstra viktig å bruke reiseforsikringen.

- Da kan du få dekket dokumenterte og nødvendige merutgifter, blant annet utgifter til lege, sykehusopphold, hjemtransport og erstatning for avbrutt reise, avslutter Hofstad-Nielsen.

- Men hva med om du har drukket alkohol og skader deg selv i skibakken?

- Skiferdigheten kan reduseres betraktelig etter inntak av alkohol. Derfor kan du få redusert utbetaling dersom skaden skjer og årsaken til ulykken er at du kjører ski i påvirket tilstand, sier Hofstad-Nielsen til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer