Vinmonopolets åpningstider

Dette er tidspunktene i påska

Det er snart påske, og mange skal kanskje ha noen edle dråper på hytta eller i solveggen hjemme.

SJEKK: Det er greit å ta en titt på åpningstidene om du har tenkt deg på polet i påska. Foto: Torstein Bøe / NTB
SJEKK: Det er greit å ta en titt på åpningstidene om du har tenkt deg på polet i påska. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Påska er straks her, og med helligdager og fri for mange, er det gode forhold for å kose seg litt ekstra. Helligdager fører imidlertid til endring i åpningstidene, samt tider for alkoholsalg.

Sjekk ditt lokale pol

Direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Vinmonopolet, Halvor Bing Lorentzen skriver i en epost til DinSide at alle vinmonopol vil holde åpent i påskeuka, også de mindre som vanligvis holder stengt i starten av uka.

– I selve påskeuka, uke 15, så holder alle butikker åpent. Mandag og tirsdag er åpningstiden til kl. 18.00, men enkelte av de minste butikkene kan ha noe kortere åpningstid, opplyser han.

Onsdag holder alle butikker åpent til kl. 16.00. Det er et par unntak, på grunn av lokalt kommunale bestemmelser.

Påskeaften holder alle butikker åpent fra kl. 10.00 til kl. 15.00. Eneste unntak er butikken Hammerfest. Dette polet holder stengt i og med at kjøpesenteret det ligger i, også har stengt dørene påskeaften. Dette unntaket er blant annet tidligere omtalt av lokalavisen iFinnmark.

Lorentzen oppfordrer alle til å sjekke åpningstidene på sitt lokale pol, enten på nettsidene eller i appen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer