Åpningstider påske

Dette er tidspunktene

Slik er åpningstidene i påska.

ÅPNINGSTIDER: Dette er tidene du må forholde deg til i påska. Foto: Audun Braastad / NTB
ÅPNINGSTIDER: Dette er tidene du må forholde deg til i påska. Foto: Audun Braastad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er det ikke lenge igjen til påske - høytida i Norge med flest røde dager, og fra og med skjærtorsdag er butikkene bare åpne lørdag før de igjen åpner tirsdagen etter påske.

Har du tenkt deg innom Vinmonopolet før påske, må du som vanligvis huske på at det er avvikende åpningstider og på onsdag før skjærtorsdag og påskeaften stenger polet tidligere enn normalt.

Når er Vinmonopolet åpent i påsken?

- I påskeuka, uke 14, holder vi åpne på normale dager, men det vil være noen lokale avvik. For eksempel om morgenen kan åpningstidene for enkelte butikker variere fra klokka 10 til klokka 13, og på ettermiddagene stenger noen butikker før klokka 18. I tillegg har enkelte butikker utvidet åpningstid på mandag og tirsdag, forteller Kristin Welle-Strand, kommunikasjonssjef i Vinmonopolet, til DinSide.

Onsdag 5. april, som er dagen før skjærtorsdag, stenger uansett alle butikker seinest klokka 16.00, og da åpnes ikke Vinmonopolets dører igjen før påskeaften. Er du ute i siste liten, er det en viss risiko på at du møter mange andre i butikk.

Vinmonopolet råder derfor kundene om å være tidlig ute.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer