Prissjekk på sykkelservice

Dette koster det å ha sykkelen på verksted

Vi har sjekket prisene på verksted vi finner flere steder i landet, og gir tips for å få billigere sykkelservice.

SYKKELSTAMVEIEN: Bli med langs deler av sykkelstamveien, eller «sykkelmotorveien» som den gjerne kalles. Den har åpnet mellom Stavanger og Sandnes i Rogaland. Video: Eilin Lindvoll. Klipp: Ingebjørg Iversen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vil du «shine up» sykkelen litt før høsten, slik at du er klar til å sykle til og fra jobb igjen? Da vurderer du kanskje å levere den inn til service hos en sportsbutikk.

Det er imidlertid forskjell på hvilken pris verkstedene tar for jobben, samt hva servicen inkluderer.

Dette koster sykkelservice

Derfor har Dinside sjekket prisen og omfanget av sykkelservicen et knippe butikker tilbyr.

Vi har valgt å se nærmere på sykkelbutikker og -verksted vi finner flere steder i landet, og her er prisoversikten for vanlig sykkel (elsykkel kan ha andre priser hos noen):

Bike Brothers, Sport 1 og MX Sport er ikke med i tabellen selv om de har sykkelverksted flere steder i landet. Bike Brothers har ingen faste servicepriser, men bruker en fast timepris og bytter bare nødvendige deler. Sport 1 legger ikke føringer fra sentralt hold om hva butikkene skal ta betalt for sykkelservicer, så de lokale butikkene bestemmer prisnivå og servicetilbud selv. MX Sport tilbyr bare sykkelservice til lokale priser.

Vil du dele pris og erfaringer tilknyttet ditt lokale sykkelverksted med de andre Dinside-leserne, oppfordres du til skrive i kommentarfeltet på Dinsides Facebook-side!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer