Mat og drikke i familieparkene

Dette koster maten

Vi har sjekket flere av de store familieparkene i Norge.

MAT OG DRIKKE: Det er ingen hemmelighet at det kan koste en liten slant når du reiser på familie- og fornøyelsesparker. Her er prisoversikten på mat, drikke og underholdning for å gjøre det litt enklere for deg. Foto: Kirsti Østvang
MAT OG DRIKKE: Det er ingen hemmelighet at det kan koste en liten slant når du reiser på familie- og fornøyelsesparker. Her er prisoversikten på mat, drikke og underholdning for å gjøre det litt enklere for deg. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Familieparkbesøk er sjelden billig. Inngangsbilletter alene kan være kostbare, og i tillegg kommer utgifter til overnatting, mat, drikke og barnas ønsker om suvenirer.

I år er det trolig enda flere enn før som teller på knappene på om de skal ta seg råd til den årlige turen til favorittparken sin.

DinSide har tidligere laget en oversikt over de ulike inngangsprisene der du kan kalkulere deg fram til hvor mye inngangsbilletten og parkeringen vil koste for deg og hele familien.

Vi har i år som i fjor snakket med familie- og aktivitetsparker rundt om i landet for å gi DinSides lesere en god oversikt over utvalget mat og drikke.

De fleste parkene har økt de fleste prisene. Det er ikke snakk om enorme summer - alt fra et par kroner til opp mot 20 og 30 kroner.

Hunderfossen Eventyrpark

Hunderfossen Eventyrpark ligger 15 minutter utenfor Lillehammer og baserer attraksjonene sine på eventyrlige fortellinger som for eksempel Asbjørnsen & Moes eventyrverden og Ivo Caprinos eventyrgrotte. Parken har over 60 attraksjoner for alle aldersgrupper.

- Hunderfossen Eventyrpark har et bredt utvalg av mat med stor variasjon i menyene. Vi har åtte store og små spisesteder i parken samt flere plasser hvor det selges drikke og andre småting. Vi kan dekke de fleste behov for et måltid enten det er frokost, tidlig og sen lunsj eller middag, sier Kenneth Nordahl-Pedersen, markedssjef i Hunderfossen Eventyrpark.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.