Kjøpe ski brukt

Dette må du se etter når du skal kjøpe brukt skiutstyr

Bommer du, kan det komme til å koste deg.

IKKE KRISE: Riper og slitasje på belegget er ikke et stort problem – det kan slipes ned. Men det finnes skader som kan bli dyre å fikse, og da kan plutselig det gode bruktkjøpet vise seg å være langt dårligere enn først antatt. Foto: Gaute Beckett Holmslet
IKKE KRISE: Riper og slitasje på belegget er ikke et stort problem – det kan slipes ned. Men det finnes skader som kan bli dyre å fikse, og da kan plutselig det gode bruktkjøpet vise seg å være langt dårligere enn først antatt. Foto: Gaute Beckett Holmslet Vis mer
Publisert

Påsken er en høytid mange bruker på fjellet med planker på beina. Enten av typen som tar deg raskt ned en bakke, eller varianten hvor du glir rimelig vannrett gjennom landskapet.

Men påsken er også en tid hvor folk finner ut at det kanskje er på tide med et nytt par ski, enten fordi de gamle er slitt, eller fordi de vil prøve noe nytt.

Hvis du selv har lyst til å spare noen kroner, er det derfor noen muligheter som åpner seg i bruktmarkedet nå etter påske, selv om det på ingen måte er høysesong for bruktsalg av ski.

Ofte kan også brukte ski være bedre å gå på enn nye, dersom de har blitt tatt godt vare på.

Lavsesong

Kristine Eia Kirkholm, PR- og informasjonsansvarlig i Finn.no, sier at deres tall viser at sesongen for bruktsalg av ski akkurat er over.

– Det legges ut flest ski, både langrenn og alpint, i januar – etterfulgt av februar, desember og mars. I perioden april til september legges det ut lite ski, før det tar seg opp igjen i oktober/november, sier Kirkholm.

Tallene henter hun fra Bruktmarkedsrapporten de ga ut i fjor, hvor de lagde en popularitetsindeks basert på annonsetall de siste tre årene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer