Velg riktige felleski

Dette må du vite når du skal kjøpe felleski

Snart kommer en ny test av felleski her på Dinside/Dagbladet, her får du vite hva som er viktig å huske på når du skal finne skiene som passer best til deg!

FELLESKI: Les gjerne våre tester av felleski - men det er flere andre ting som er vel så viktig, for å unngå bomkjøp når du skal kjøpe felleski. Foto: Per Ervland
FELLESKI: Les gjerne våre tester av felleski - men det er flere andre ting som er vel så viktig, for å unngå bomkjøp når du skal kjøpe felleski. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Dinside.no har testet fellski - mest kjent og omtalt som «felleski» - både i 2018 og 2017, og snart også i 2019: I fjor fokuserte vi på felleski for aktive utøvere - altså de som trener aktivt på ski eller som i alle fall har god skiteknikk, og som kanskje går noen renn i løpet av vinteren.

Vinteren 2017 testet vi felleski for turbruk - som altså ikke krever like mye teknikk for å håndtere, som skiene for de aktive utøverne faktisk krever.

Du kan lese testene her, hos Dagbladet Pluss (krever innlogging):

  • Test av felleski 2018 - for deg som har god skiteknikk
  • Test av felleski 2017 - for turgåere

I begge testene har vi testet ski fra Atomic, Fischer, Madshus, Rossignol og Salomon.

Men om du nå skal ut og kjøpe felleski, kanskje for første gang, er det noen ting det er vel så viktig å tenke på, som det å lese testene. For det er mange andre ting enn modellvalget som kan gjøre skikjøpet til et gedigent bomkjøp.

#1: Tenk gjennom behovet ditt

- Når man skal kjøpe felleski må man ha klart for seg hva formålet er. Ski til turgåere og aktive skiløpere er laget veldig ulikt, sier Haakon Magan i Skiforeningen til Dinside.no

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer