Hvordan kjøpe ski

Dette må du vite når du skal kjøpe nye ski

Her er det viktigste du må huske når du skal kjøpe ski – om det er brukt eller nytt.

KJØPE SKI? Lars Amund Toftegaard, leder for Holmenkollmarsjen i Skiforeningen, forteller deg hva du må vite når du skal kjøpe ski i videoen nedenfor. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
KJØPE SKI? Lars Amund Toftegaard, leder for Holmenkollmarsjen i Skiforeningen, forteller deg hva du må vite når du skal kjøpe ski i videoen nedenfor. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Felleski vinner terreng i Norge, og i fjor meldte sportsbutikkene om veldig stor interesse for den nye typen smørefrie ski.

Dinside og Dagbladet har i samarbeid med Skiforeningen testet felleski og kåret de beste felleskiene for turbruk. Vi har testet felleski fra Fischer, Madshus, Salomon, Atomic og Rossignol.

Du kan lese testen her, hos Dagbladet.

Og for å si det sånn: Ja, det er store forskjeller på de ulike felleskiene. De beste er virkelig i en klasse for seg selv!

Dette må du vite når du skal kjøpe ski

Brukte ski kan være like bra – og ofte også bedre – enn nye ski, fordi de er «inngått». Men om du skal kjøpe nye eller brukte ski og staver, er det noen ting du må passe på.

Her forteller Lars Amund Toftegaard, leder for Holmenkollmarsjen i Skiforeningen, hva du må tenke på når du skal kjøpe ski:

Slik kjøper du riktig ski og staver for langrenn – Lars Amund Toftegaard fra Skiforeningen viser deg hva du må tenke på når det kommer til lengder, vekt og eventuelle felleski. Vis mer

Skal du ut på skitur? Her får du gode tips om hvordan du smører skiene riktig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer