DinSide tester klatrepark

Mestringsfølelse er moro. Men litt mye venting...

PASSER ALLE: Løypene varierer fra de snille og familievennlige til 20 meter opp i høyden.  Foto: Oslo sommerpark/Hanne Norstrøm
PASSER ALLE: Løypene varierer fra de snille og familievennlige til 20 meter opp i høyden. Foto: Oslo sommerpark/Hanne Norstrøm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det årlige maset om å dra på en fornøyelsespark kan få seg en demper ettersom klatreparkene har spredd seg over landet. I vårt tilfelle blir det kanskje færre besøk til Tusenfryd, og flere til Klatreparken ved Tryvann på toppen av Oslos tak.

Det koster

I utgangspunktet er det ikke så mye forskjell på inngangsbilletten til en klatrepark og en fornøyelsespark. Tusenfryd ville kostet to voksne og tre barn 1.845 kr, mens Klatreparken tar 1.600 kroner for den samme familien.

Klatreparkene har likevel en stor fordel.

Høydeskrekk? Da er ikke denne klatreturen for deg?

Du slipper sukkermaset

Forskjellen blir mer tydelig når du kommer inn i Klatreparken: Her det nemlig ikke et maraton i kjøpepress av det Aftenposten mente var ekstremt dårlig og overpriset mat. Ei heller er det boder på hvert hjørne som vil prakke på deg brus og sukkerspinn.

I klatreparken er det altså medbrakt mat og drikke som gjelder, og måltidene inntas foran majestetisk utsikt ut over Oslomarka.

Dette er en sunn uteaktivitet for hele familien hvor du føler du har gjort noe «riktig» sammen med barna. Men bare så det er sagt: Dette er like morsomt uten barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer