Våre strømmetips

Disse seriene bør du strømme i romjulen

Fra norsk krim til italiensk genialitet.

MI BRILJANTE VENNINNE: Dette er en av årets beste TV-serier. Foto: HBO Nordic.
MI BRILJANTE VENNINNE: Dette er en av årets beste TV-serier. Foto: HBO Nordic. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juleuka er det to røde dager pluss julaften, og at mange benytter sjansen til å ta ut noen oppsparte fridager torsdag og fredag for å få en hel ukes fri. Men hva skal man egentlig bruke dem på?

Etter at stresset og maset juleforberedelsene, som inkluderer innkjøp og pakking av gaver, rengjøring og pynting av boligen for gjestene kommer på besøk og ikke minst matlaging, kan det være deilig å slenge seg ned på sofaen med en god film eller en TV-serier.

For å gjøre det lettere for deg å finne frem i strømmejungelen, har vi plukket ut noen favoritter fra flere strømmetjenester og sjangre slik at du kan bruke mindre tid på å lete og heller mer tid på å strømme.

I år kom det for første gang siden serien først startet i 2011, ikke en ny sesong av populære «Game of Thrones», noe som på mange måter førte til at det var andre serier det ble snakket om på pauserommet eller på bussen.

PS. Har du tid, kan vi varmt anbefale å bruke romjulen på å se deg opp på «Game of Thrones» før sesong åtte, som blir seriens siste, sparker i gang til våren 2019.

Slik får du mer ut av strømmingen

Etter at diskusjonsforumet på IMDB ble lagt ned – på grunn av mye søppelpost og useriøsitet – har vi savnet et sted å lese og delta i diskusjoner om de TV-seriene vi fulgte. Joda, de største har dedikerte fora på nettet, men fordelen med IMDBs løsning var at alt var samlet på samme plattform.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer