Douchebag er smart

Skibagen som passer alle.

Med sine praktiske løsninger er Douchebag en skibag som skiller seg ut. Foto: Sebastian Berg Hestvedt
Med sine praktiske løsninger er Douchebag en skibag som skiller seg ut. Foto: Sebastian Berg Hestvedt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Truls Brataas og Erling Magnus Solheim så seg lei av dårlige skibager, og bestemte seg for å lage den ultimate skibagen selv.

Med på laget fikk de X-Games vinner Jon Olsson, og resultatet er skibagen Douchebag.

150 skikjørere spurt

Tanken bak Docuhebag er ganske enkelt å gjøre hverdagen enklere for ski-entusiaster som er mye på reisefot, men bør også passe bra for glade amatører som er lei av å slite med transport av ustyret.

Skibagen veier kun 3,2 kilo når den er rullet sammen.  Foto: Sebastian Berg Hestvedt
Skibagen veier kun 3,2 kilo når den er rullet sammen. Foto: Sebastian Berg Hestvedt Vis merUnderveis i uviklingen sier Erling Magnus at de har spurt 150 skikjørere fra forskjellige høyskoler om hvilke krav de har til en skibag.

Noe av det som skiller Douchebag fra andre skibagger, er at den kan justeres til hvilken som helst skilengde, og den har plass til både ski og støvler. Bagen holder seg alltid stiv når den er utbrettet, slik at den ikke skraper langs bakken.

Som en trillebag

Når du har tatt ut skiene, er det enkelt å rulle bagen sammen takket være lengdejusteringssystemet. Bagen veier totalt 3,2 kilo og er dermed lett å ta med seg rundt.

Selv om Douchebag er fleksibel og enkel å rulle sammen, er det implementert polyester i sideveggene og i bunnen, som beskytter skiene dine fra skrammer.

Bagen er også utstyrt med en hjul og en praktisk bæresele som du kan ta over skulderen når du triller bagen etter deg. Selv om bagen er fylt med tunge ski og støvler, blir det altså ikke fullt så anstrengende for kroppen.

I videoen viser Jon Olsson hvordan du pakker skiene på under to minutter:

Douchebag vil koste 1.999 kroner, og du kan både kjøpe den i ulike butikker eller bestille den her.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer