Drømmer du om bilcamping?

Her er den mobile eventyrtraileren du skulle ønske du hadde.

DYR MORO: Du kan få den til Norge, men det vil koste flesk.  Foto: Produsent
DYR MORO: Du kan få den til Norge, men det vil koste flesk. Foto: Produsent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SylvanSport GO Camper er en våt drøm for friluftsentusiasten som vil ha campingvognen som fungerer som en sveitsisk lommekniv. Eller, som produsenten i North Carolina kaller den: «en mobil eventyr-trailer». Det er nesten så en kan spørre seg: Hva er det den IKKE gjør?

Les mer om sommerens villmarkstilbehør

Ekstremt allsidig

En tilhenger du kan sette sykler, kanoer, ATV-er og motorsykler i, kjøre i ulendt terreng og så gjøre det om til et telt når du er fremme ved målet. Da får du opptil fire sengeplasser, samt nedfellbar benk og bord med plass til fire voksne. Dét er bare noe av hva GO gjør, og du får dessuten kjøpt en rekke tilbehør – hvis lommeboken skulle tillate det. (Les en test her)

Det blir dyrt!

For billig blir det ikke. Kjøper du den rett fra fabrikk i USA, vil det koste deg rundt 46.000 kroner, før frakt, registrering og så videre. Så kommer alt ekstrautstyret eventuelt i tillegg. Det går an å kjøpe den fra eller i Tyskland, men som forhandler Stefan hos Sylvansport.eu sier til DinSide: «Så klart det går an å sende GO til Norge, men det vil koste penger.» Prisene fra forhandleren i Tyskland ligger på 75.000 kroner for standarversjonen og nesten 90.000 kroner for luksusversjonen. Vi kjenner ikke til om den er godkjent for bruk på norske veier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer