Duggfriskt øl på tur

Med denne øltermosen holder pilsen seg duggfrisk og kald.

ISKALD PILS: Hydro Flask Beer Growler holder kalde drikker kalde i opptil 24 timer, og varme drikker varme i opptil 12 timer. Foto: Hydroflask.com
ISKALD PILS: Hydro Flask Beer Growler holder kalde drikker kalde i opptil 24 timer, og varme drikker varme i opptil 12 timer. Foto: Hydroflask.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingenting er som å nyte utsikten med en kald pils etter en lang tur. Etter mange timer til fots må man imidlertid ofte ta til takke med halvlunkent boksøl, og det er ikke fullt så stas.

LES OGSÅ: Fire måter å få kald øl på tur

Spesialdesignet øltermos

Termosprodusenten Hydro Flask har lansert en termos for deg som er glad i både friluftsliv og kald pils. Hydro Flask Beer Growler er en vakuumisolert termos med doble vegger som er spesialdesignet for å holde ølen din både frisk og iskald i opptil 24 timer. De doble isolasjonsveggene gjør også at det ikke skapes kondens, så du slipper fukt i sekken.

Holder temperaturen på både varm og kald drikke

Selv om Hydro Flask Beer Growler er laget spesielt for å holde øl kaldt, fungerer den doble isolasjonsveggen også ypperlig for både varme og kalde drikker. Termosen holder ifølge produsenten drikker varmt i opptil 12 timer.

Øltermosen rommer hele 1.9 liter væske. Som skapt for å dele, med andre ord. Den brede tuten gjør det enkelt å både fylle og helle fra termosen, og korken er også isolert for å beskytte temperaturen i flasken. Innsiden av flasken er laget av rustfritt stål med avrundede hjørner som skal forhindre at bakterier eller uønsket lukt og smak skal sette seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer