Stadium åpner butikker i Norge

Duket for svensk sportsgigant

Åpner butikker i to norske byer.

KOMMER TIL NORGE: Svenske Stadium åpner sine to første outlet-butikker i Norge denne høsten. Foto: Stadium
KOMMER TIL NORGE: Svenske Stadium åpner sine to første outlet-butikker i Norge denne høsten. Foto: Stadium Vis mer
Publisert

Den svenske sportsgiganten Stadium er nå i gang med åpningen av sine to første outlet-butikker i Norge - henholdsvis i Moss og Kristiansand.

Sistnevnte åpner først, der den planlagte åpningsdatoen er 25. oktober, mens mossingene må vente til november.

Kristiansand-butikken vil ligge på Sørlandssenteret, der det allerede finnes Sport Outlet, G-Max og XXL-butikker, mens butikken i Moss blir å finne på Rygge Storsenter, som fra før huser Sport1 og Sport Outlet.

Vokser raskt

– Stadium Outlet har vokst raskt i det svenske og finske markedet, og vi har derfor sett etter et nytt marked å vokse i, sier sjef for Stadium Outlet, Anders Bejsy til E24.

Stadium blir dermed en ny aktør i det stadig mer utbredte outlet-markedet her til lands.

Fra før har Gresvig Sport lagt ned G-sport- og G-Max-butikker til fordel for sitt Sportshuset Outlet-konsept, og Sport1-kjedens Anton Sport har også startet med outlet-utsalg.

Bare outlet-butikker

Den svenske kjeden, som er familieeid, har så langt 173 butikker i Sverige, Finland og Tyskland. Verdt å merke seg er at langt fra alle disse er outlet-butikker, men det er altså outlet-butikkene til Stadium som kommer til Norge i første omgang.

Stadium Outlet ble for øvrig kåret til årets vekstbedrift i svenske Retail awards i 2017, og deres eget merke, Everest, vant prisen for beste alpinhjelm i vinter:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer