- Dyrest i påsken

Flere av skianleggene setter opp prisene i påsken.

DYREST I PÅSKEN: Trysilfjellet alpinsenter. Foto: Halvard Alvik / NTB
DYREST I PÅSKEN: Trysilfjellet alpinsenter. Foto: Halvard Alvik / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En prissammenlikning av ulike skidestinasjoner gjennomført av Østlendingen viser at flere av skianleggene setter opp prisene i påsken.

«Trysil er Nordens dyreste skidestinasjon i påsken,» skriver lokalavisa.

For å stå på ski på Trysilfjellet må en familie på to foreldre og tre barn mellom 7 og 17 år ut med 11 338 kroner for ei uke i ferien.

- Prisene gjenspeiler de brede og varierende tilbudene

Petra Hellebran, pressekontakt i Skistar som drifter skianlegget i Trysil, forklarer til Østlendingen at prisene på heiskort har økt med 3-4 prosent i år.

- Først og fremst synes jeg at prisene på våre destinasjoner gjenspeiler de brede og varierende tilbudene vi har, som antall heiser, nedfarter og snøgaranti. Så prisene må ses i sammenheng med det med får for pengene.

Ifølge avisa ble prisen på heiskort for ei uke i Trysil satt opp med 349 kroner fra 1. april.

- Vi har en prismodell som styres av tilbud og etterspørsel og hvor og når heiskortene kjøpes. Det vil si at større etterspørsel noen dager og perioder betyr økt pris, slik som reise og hotellbooking. I påsken er det stor interesse og prisene påvirkes av det, men samtidig har vi mange gunstige pakker og siste liten-tilbud før påske

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer