Matlaging:

Eggtrikset forbløffer: - Lamslått

- Jeg kommer aldri til å koke egg på en annen måte enn dette.

EGGETRIKS: Vil du unngå at skallet setter seg fast i egget? Denne dama mener hun har løsningen! Foto: Shutterstock/NTB
EGGETRIKS: Vil du unngå at skallet setter seg fast i egget? Denne dama mener hun har løsningen! Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Har du noensinne kokt deg egg til søndagsfrokosten, bare for å ende opp med ødelagte egg?

Skallet vil ikke løsne fra egget, og du ender opp med å plukke av store biter av eggehviten i prosessen. Da er du ikke alene.

- Ble lamslått!

Nå har Amy Whittington (38) fra Louisiana i USA delt et triks som kan være løsningen på dette lille, men akk så irriterende, problemet.

- Jeg lærte dette trikset for lenge siden, da jeg hørte en eldre dame snakke om det. For å være ærlig så trodde jeg hun var litt gal, og jeg trodde ikke på henne, sier Amy ifølge nyhetsbyrået Jam Press.

Det var helt til hun prøvde det selv:

- Jeg hadde prøvd å skrelle ferske, kokte egg. Skallet satt så hardt fast, og jeg orket ikke tanken på å kaste bort så mange gode egg. Så jeg prøvde det selv, og jeg ble lamslått, sier hun og utdyper:

- Det var så lett å skrelle egget, at jeg nesten ikke kunne tro det. Selv egg som var dagsferske. Jeg fortalte min mor om det, og hun prøvde det også. Dette endret alt!

Kakker egget først

På TikTok har Amy gått viralt med den lille «egghacken» sin, der hele seks millioner har fått med seg videoklippet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer