Se taco-triks du og familien bør kunne:

Embla blir vår egen lifehack-dronning

Embla Hjort-Larsen (28) vil gjøre livet ditt enklere, bedre og morsommere!

TACO: Opplever du ofte at å lukke tacolefsa kan være litt vanskelig, eller at tacoskjellet faller til siden når du fyller det? Da burde du få med deg disse triksene! Programleder: Embla Hjort-Larsen. Video: Dennis Appelong Hagbru / Håvard Bjørnerem. Vis mer

For Norges største forbrukernettsted, Dagbladets DinSide, satser på et eget web-TV-program for å gi deg tips du ikke visste du trengte:

Har du fjernet avocadostein feil hele livet? Søler du når du fyller spylervæske på bilen? Hva har en tannbørste med sytråder å gjøre?

Embla blir vår egen lifehack-dronning

Svaret får du av programleder Embla Hjort-Larsen i DinSide og Dagbladet TVs nye satsing «Embla gjør det best». Web-TV-universet skal hjelpe folk flest til et enklere, lettere og bedre liv.

- I en travel verden med muligens litt for mye kaos vil jeg gjøre hverdagen din enklere på en artig måte. Jeg synes det er helt fantastisk å kunne dele bunnsolide tips som faktisk funker! Det finnes nemlig løsninger på det aller meste, og det er gøy, sier Embla.

Programlederen og videojournalisten kom til TV-redaksjonen i Dagbladet som praktikant for to år siden. Altaværingen har en bachelor i journalistikk ved Høyskolen i Kristiania, og har tidligere jobbet som både vannaerobic-instruktør og engelsklærer mens hun bodde og studerte i Spania i to år.

Hun hadde ingen erfaring fra mediebransjen, men etter en videoreportasje hvor hun skrelte et egg med munnen ved å blåse det ut av skallet, var både en fast jobb og et eget program i boks.

Bredde, nisje og målgruppe

Programsjef i Aller Media, Tellef Dahll, har sammen med Embla og resten av DinSide-redaksjonen stått for konseptuviklingen av universet «Embla gjør det best».

GJØR DET BEST: DinSides videojournalist, Embla Hjort-Larsen, blir programleder for lifehack-programmet «Embla gjør det best».
GJØR DET BEST: DinSides videojournalist, Embla Hjort-Larsen, blir programleder for lifehack-programmet «Embla gjør det best». Vis mer

- Embla har en unik formidlingsevne, og hun passer perfekt til å servere disse hverdagstriksene til seerne. Det er nesten rart at dette innholdet ikke er allemannseie allerede, men nå skal det bli det, sier Dahll.

«Embla gjør det best» er et underholdende og varmt program, samtidig som løsningene på hverdagsutfordringene er enkle og lystige. Ingenting er umulig i Norges første underholdningsprogram om «Lifehacks». Det beviser Embla gang på gang i flere episoder som allerede er publisert på DineSide, Dagbladet, Sol, KK og Se og Hør.

– Også dette konseptet gir oss et stort volum, i tillegg til å treffe godt i målgruppene vi har på nisjene i Aller. De forbrukerinteresserte på DinSide, de unge kvinnene på Se og Hør og KK og det store publikumet på Dagbladet, sier programsjef Dahll.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer