Se taco-triks du og familien bør kunne:

Embla blir vår egen lifehack-dronning

Embla Hjort-Larsen (28) vil gjøre livet ditt enklere, bedre og morsommere!

TACO: Opplever du ofte at å lukke tacolefsa kan være litt vanskelig, eller at tacoskjellet faller til siden når du fyller det? Da burde du få med deg disse triksene! Programleder: Embla Hjort-Larsen. Video: Dennis Appelong Hagbru / Håvard Bjørnerem. Vis mer

For Norges største forbrukernettsted, Dagbladets DinSide, satser på et eget web-TV-program for å gi deg tips du ikke visste du trengte:

Har du fjernet avocadostein feil hele livet? Søler du når du fyller spylervæske på bilen? Hva har en tannbørste med sytråder å gjøre?

Svaret får du av programleder Embla Hjort-Larsen i DinSide og Dagbladet TVs nye satsing «Embla gjør det best». Web-TV-universet skal hjelpe folk flest til et enklere, lettere og bedre liv.

- I en travel verden med muligens litt for mye kaos vil jeg gjøre hverdagen din enklere på en artig måte. Jeg synes det er helt fantastisk å kunne dele bunnsolide tips som faktisk funker! Det finnes nemlig løsninger på det aller meste, og det er gøy, sier Embla.

Programlederen og videojournalisten kom til TV-redaksjonen i Dagbladet som praktikant for to år siden. Altaværingen har en bachelor i journalistikk ved Høyskolen i Kristiania, og har tidligere jobbet som både vannaerobic-instruktør og engelsklærer mens hun bodde og studerte i Spania i to år.

Hun hadde ingen erfaring fra mediebransjen, men etter en videoreportasje hvor hun skrelte et egg med munnen ved å blåse det ut av skallet, var både en fast jobb og et eget program i boks.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer