Oslo har fått en fantastisk burgerscene, men noen ganger har du bare lyst på en helt enkel burger på farten.
Mange har sin klare fastfoodburgerfavoritt, gjerne av gammel vane, eller knyttet til signaturburgeren, som ikke er så enkel å sammenlikne. For mens noen vil ha Big Mac, sverger andre til Whopper Cheese - og vegetarianere foretrekker gjerne Max.
Men hvem har den beste cheeseburgeren?
- Det er lett å gjøre en burger mer spennende med dressinger og smaksrik topping, men med en cheeseburger kan du ikke gjemme deg, sier Pål Røstvang til DinSide.
Han har hjulpet oss å teste cheeseburgere fra de tre store fastfoodkjedene i Oslo. Røstvang er utdannet pølsemaker og jobber som produktutvikler i Alimenta, og vant nylig VM i grilling i USA med det norske grill-landslaget.
Han er ikke i tvil om hva han ser etter i en god cheeseburger, og selve burgeren, eller «pucken», som den ofte kalles, er selvsagt viktigst. God kjøttsmak, saftig kjøtt, og selvfølgelig en god stekesmak på burgeren.
Forholdet mellom brød, burger og tilbehør er også viktig, og balansen må være i orden.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger