Skummet melk:

- Enkel og vond feil

Har produsert over en million kartonger med skrivefeilen.

FJERNET FETTET OG EN F : Du skal ikke behøve å lese mange ganger før du ser at kartongen ikke er feilfri. Skjermdump: TINE Melk / Facebook
FJERNET FETTET OG EN F : Du skal ikke behøve å lese mange ganger før du ser at kartongen ikke er feilfri. Skjermdump: TINE Melk / Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag la TINE Melk ut et innlegg på Facebook hvor de gjorde følgerne sine oppmerksom på at det er en skrivefeil på en av melkekartongene deres.

Det er snakk om skummet melk-kartongen, som skal være fettfri, ifølge melkeprodusenten. Problemet er at det står at melka på de nye kartongene, som er ute i butikkene nå er «fettri».

Hvordan skrivefeilen ikke ble sett av noen i bedriften, er en stor gåte for de ansatte, sier kommunikasjonsrådgiver Ingrid Wilberg Arnesen til DinSide torsdag kveld.

- Vi lurer på hvordan vi klarte å overse denne store feilen da vi korrekturleste. En så enkel, men likevel så vond feil, sier Arnesen til DinSide.

Hun gjør det klart at det skummet da feilen først ble oppdaget. Da var kartongene allerede ute i butikkene.

Det er foreløpig ikke kjent om personen som korrekturleste hadde tatt seg fri eller «ri» da kartongen ble godkjent for produksjon.

Byttes ikke ut

Hun forklarer videre at de ikke vil kaste kartongene med skrivefeilen, da det er produsert over en million kartonger med skrivefeilen på seg.

- Vi lever av naturen i TINE, og bryr oss om miljøet. Derfor var det en selvfølge å beholde kartongene med «skriveleifen». Og jeg kan forsikre det norske folk om at innholdet i kartongen er fettfri melk selv om trykket på emballasjen påstår noe annet, sier Arnesen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.