Test: Sportssokker i plast vs ull

- Er det mulig?

Sokker i plast fra havet som du ikke trenger å vaske og som ikke lukter? Vi satte sportssokkene i 100 prosent plast på prøve mot løpesokker i ull.

TRENINGSSOKKER I PLAST ELLER I ULL? Vi har satt løpesokker i plast på prøve (til venstre), mot treningssokker i ull (til høyre). Begge imponerer. Foto: Sofie Sørdal-Svendsen
TRENINGSSOKKER I PLAST ELLER I ULL? Vi har satt løpesokker i plast på prøve (til venstre), mot treningssokker i ull (til høyre). Begge imponerer. Foto: Sofie Sørdal-Svendsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke rent sjelden dukker det opp rare ting og overivrig reklame i feeden vår på Facebook. Anonser som vi i de fleste tilfellene glatt avfeier som reklame som ikke holder vann - og som vi som oftest skroller raskt forbi.

Men da annonsen for sportssokker i 100 prosent resirkulert plast med livstidsgaranti flimret forbi, ble vi såpass nysgjerrige at vi stoppet.

For det var ikke måte på hva disse sokkene lovte:

Laget av 100% resirkulert plast; Anti lukt; Anti gnagsår - og livstidsgaranti.

- Er det mulig? Det kan da virkelig ikke stemme, var vår første tanke. Og ikke minst: Sokker i 100 prosent plast høres da verken spesielt komfortabelt - ei heller luktfritt - ut ... ?

Vi bestemte oss for å sette de på prøve og teste de mot det som er erklært som det beste materialet mot i alle fall en av påstandene; lukt.

Dermed var det klart for en duell:

Rockay løpesokker i plast vs Devold løpesokker i ull.

Plastsokker: Rockay

Vi skal innrømme at vi er sjeldent spente over et par sokker, når de dumper ned i postkassen - og vi kan ikke vente med å ta de på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer