Nye matvarer:

- Et greit alternativ

«Funkygine» lanserer pizza med Peppes med nøkkelhull og full pott på brødskalaen.

SUNNERE ALTERNATIV: Den nye Peppes-pizzaen er laget av 100 prosent fullkornsmel og er nøkkelhullmerket. Foto: Produsenten
SUNNERE ALTERNATIV: Den nye Peppes-pizzaen er laget av 100 prosent fullkornsmel og er nøkkelhullmerket. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert

Det er snart tid for årets tredje store dagligvareslipp, og det kommer stadig små og store drypp fra produsentene. En av årets overraskelser kommer fra Scandza og Peppes Pizza, som sammen med Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand vil utfordre pizzadisken.

Samarbeidet har resultert i en nøkkelhullsmerket pizza med full pott på brødskalaen - laget på hundre prosent fullkorn.

- Frossenpizza er en varekategori som er ganske dominert av menn. Vi har jobbet med å treffe en ny målgruppe, kvinner og yngre som er opptatt av mat som kan spises med god samvittighet, forteller Vegard Støten, ansvarlig for «Funkygine Food» i Scandza.

Pizzaen er toppet med spinat og tomat, og skal ha «italienske smaker», og Funkygine har vært aktiv med gjennom hele prosessen.

Hun har tidligere lansert sunn brødmat i samarbeid med Bakehuset, og pasta, sauser og pizza under navnet Funkygine Food. Nå blir pizzaen enda sunnere.

- Det er kult at en så stor og solid merkevare som Peppes tok ansvar og ble med på å lage denne nøkkelhullsmerkede pizzaen. Dette mangler i kategorien til nå, og er et stort steg i riktig retning, sier Jørgine Massa Vasstrand i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.