Ett brett på hver fot

Glad i triks? Todelt snøbrett for deg som vil ha føttene fri.

FØTTENE FRI: Med Dual Snowboard har du større begevelsesfrihet enn med vanlige snøbrett.
FØTTENE FRI: Med Dual Snowboard har du større begevelsesfrihet enn med vanlige snøbrett. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Los Angeles-baserte Dual Snowboards lager snøbrett med en ny vri: Brettet er delt i to slik at du har ett snøbrett på hver fot. Nå er Dual Snowboard på markedet med en ny serie med flere ulike design for årets sesong.

LES: Gladnyhet for snowboardere

Mer frihet

Dual Snowboard er altså en mellomting mellom snøbrett og vanlige ski: Du kan bruke det på samme måte som vanlige snøbrett, men med en fot på hver planke har du større bevegelsesfrihet og kan gjøre flere triks. I tillegg slipper du å løsne bindingene når du skal bevege deg på flat mark.

Ikke for nybegynnere

Det todelte brettet er sannsynligvis ikke helt ideelt for nybegynnere på snøbrett, men for drevne snowboardere med god balanse og muskler i bena gir Dual Snowboard nye muligheter for freestyling og triks.

Brettet, eller rettere sagt brettene, har en kjerne av tre og glassfiber og er etterbehandlet med PU-belegg. Hvert brett har dimensjonene 38,5 x 27,5 cm.

LES OGSÅ: Den norske miniskien for én fot

Tilgjengelig i Norge

Todelt-brettet er tilgjenglig i Norge og kan kjøpes her for 1.995 kroner. Du kan også bestille brettet direkte fra USA, og da har du også flere modeller og farger å velge mellom. Med dagens dollarkurs vil brettet koste deg mellom 2.152 og 2.337 kroner inkludert frakt, avhengig av hvilken modell du velger (eventuell toll kan tilkomme).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer