Eurojackpot

Etterlyser Eurojackpot-vinner

En kvinne fra Oslo vant fredag 14 millioner kroner i Eurojackpot. Norsk Tipping har hele helgen forsøkt å få tak i kvinnen, som ikke har tatt telefonen.

SVARER IKKE: En Oslo-kvinne har vunnet 14 millioner kroner i Eurojackpot. Men Norsk Tipping får ikke tak i henne. Illustrasjonsfoto: Cornelius Poppe/NTB
SVARER IKKE: En Oslo-kvinne har vunnet 14 millioner kroner i Eurojackpot. Men Norsk Tipping får ikke tak i henne. Illustrasjonsfoto: Cornelius Poppe/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Vi ringte på fredag, et par ganger i går og prøver igjen i dag, sier trekningsredaktør Gro Synstad ved Norsk Tipping til Avisa Oslo.

Det var en person fra Tyskland som vant førstepremien på 240 millioner kroner i fredagens Eurojackpot. To heldige nordmenn vant 14 millioner kroner hver, hvorav den ene er en mann fra Nordland. Den andre – Oslo-kvinnen – har fremdeles ikke besvart telefonen fra Norsk Tipping.

– Vi får ikke gjort annet enn å fortsette å ringe, sier Synstad.

Hun forteller at det var mange lottovinnere som var skeptiske fredag 1. april da Norsk Tipping ringte for å gratulere dem med ulike pengepremier.

– Det er flere som har trodd det var en aprilspøk, sier hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer