Påskevarer i butikk

- Etterspørselen bestemmer

Det er nesten to måneder til påska, men allerede nå kan du finne påskevarer i butikk.

DYRE MATVARER: Synes du også at maten har blitt veldig dyr? Vi har tre veldig gode tips til deg som vil spare litt penger når du er på butikken. Video: Embla Hjort-Larsen / Elisabeth Dalseg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke før julevarene er ute av butikkhyllene, er påskevarene på plass.

Årets påske er ikke før i starten av april, men allerede er påskegodtet på plass i butikkhyllene til Coop.

Mange gleder seg

- Noen sier jula varer helt til påske, men vi har ryddet julevarene ut og begynner nå å ta påskevarene inn, sier kommunikasjonssjef i Coop, Harald Kristiansen til DinSide.

Det var Romerikes Blad som omtalte saken først.

- Kan dette ødelegge påskestemningen litt? Har dere fått noen reaksjoner på at påskevarer allerede er i butikk? Hvordan har de vært?

- Vi selger ikke de største volumene i disse dager, men for de som ønsker en smakebit allerede nå er dette et kjærkomment innslag i butikkhyllene. Det er mange kunder som gleder seg til påske og ønsker å smake tidlig på påskevarer for eksempel til vinterferien.

- Kommer varene til samme tid hvert år?

- Det kan variere fra år til år. Det er veldig mange varer som skal ut til påske, og i forbindelse med lansering av nye varer. At vi sender dem ut nå gir butikkene bedre tid til å bygge om hyllene frem mot det største rushet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer