Sitting Original

- Etterspørselen har vært enorm

Nå gjør denne iskremen comeback.

COMEBACK: Ispinnefavoritten vender tilbake, og det i ny drakt. Foto: Diplom-Is
COMEBACK: Ispinnefavoritten vender tilbake, og det i ny drakt. Foto: Diplom-Is Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Diplom-Is har gjort det til en tradisjon å relansere iskremer som har gått ut av produksjon. I fjor var det Kjempe-yes, fra tidligere Drammen is, som returnerte i frysedisken, i år er det en annen populær pinneis som vender tilbake.

Diplom-Is var litt hemmelighetsfulle da DinSide ringte onsdag formiddag etter vi hadde fått tips om at tuttifrutti-isen Sitting er tilbake i frysedisken, men det tok ikke mange minuttene før de ringte opp igjen for å dele om nyheten som allerede hadde begynt å spre seg i sosiale medier.

Den er tilbake

For iskremprodusenten hinter nemlig veldig på sine Facebook-sider om hvilken is som vender tilbake, og hemmeligheten blir vanskeligere å holde på når Instagram-siden Butikknytt avslører at isen allerede er ute i butikk.

Marie Ellestad, direktør for strategi og kommunikasjon i Diplom-Is, bekrefter overfor DinSide det vi allerede vet:

- Nordmenn elsker is, og vi merker enormt engasjement rundt våre nyheter. Dette er fjerde året vi relanserer en gammel is-klassiker, og nå kunne vi ikke holde igjen Sitting lenger. Etterspørselen har vært enorm, sier Ellestad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer