Test av Jaybird Run

Fantastiske ørepropper til løpeturen

Øreproppene fra Jaybird Run er noen av de beste treningsøreproppene vi har testet.

TEST AV JAYBIRD RUN TRENINGSØREPROPPER: Her er det veldig mye å like: Jaybird Run sitter mil etter mil, er ikke for store og klumpete - og de er veldig komfortable. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
TEST AV JAYBIRD RUN TRENINGSØREPROPPER: Her er det veldig mye å like: Jaybird Run sitter mil etter mil, er ikke for store og klumpete - og de er veldig komfortable. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert

Det er mye dårlig – og noe ekstremt bra – når det kommer til treningsørepropper, som vår test av ørepropper til løping og sportsbruk viser.

Men det kommer også stadig vekk nye produkter på markedet – og vi har testet noen av dem i denne generelle testen av trådløse hodetelefoner for all slags bruk.

Nå har vi testet noen flunkende nye løpeørepropper fra Jaybird, og vi er mektig imponert:

Noe av det beste vi har testet

Kanskje burde vi ikke røpe konklusjonen allerede nå, men dette er ganske enkelt noen av de beste treningsøreproppene vi har testet.

Disse er på høyde med vår personlige tidligere favoritter fra Bose – og det sier ganske så mye – i alle fall når dette i tillegg er snakk om helt trådløse ørepropper.

Etter vår erfaring, er det nemlig langt mellom lyspunktene innenfor akkurat denne kategorien. Her er det mye som er både ukomfortabelt, klumpete og som rett og slett sitter dårlig.

Jaybird Run gjør rent bord og får toppscore på alle disse punktene. Det er bare å juble!

Sitter som støpt

Jaybird Run kommer med utskiftbare øremuslinger og plugger til selve øreproppene – og du får med mange forskjellige varianter som gjør at du kan finne den perfekte passformen til akkurat dine ører. Settet fra Jaybird kommer med både runde og ovale propper – og med ringer både med og uten «muslinger» (altså den c-en som stikker ut og som du hekter fast i ytre øre).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer