McDonald's:

Får gigantbot etter sjokkfunn

Kundens ekle oppdagelse førte til kjempeaksjon mot McDonald's-restauranten.

MÅ BETALE: McDonald's må betale dyrt etter at det britiske mattilsynet avdekket horrible forhold i en av deres restauranter. ILLUSTRASJONSFOTO: Jakub Porzycki/NurPhoto/Shutterstock
MÅ BETALE: McDonald's må betale dyrt etter at det britiske mattilsynet avdekket horrible forhold i en av deres restauranter. ILLUSTRASJONSFOTO: Jakub Porzycki/NurPhoto/Shutterstock Vis mer
Publisert

McDonald's må punge ut etter at mattilsynet besøkte en av deres restauranter i Waltham Forest i London i 2021. Det melder nyhetsbyrået SWNS.

Det var en kundes illevarslende funn i cheeseburgeren som opprinnelig vekket mistanke mot burgerkjeden.

Halvveis i måltidet hadde vedkommende nemlig funnet noe som liknet på muselort i burgerpapiret.

Muselort overalt

Da kontrollørene fra mattilsynet troppet opp, var forholdene så begredelige at de stengte restauranten umiddelbart. Gjestene som spiste der ble også bedt om å forlate lokalet - midt i måltidet.

I løpet av inspeksjonsrunden fant kontrollørene muselort overalt - på kjøkkengulvet, på personalrommet, på lageret og i et skap for rengjøringsartikler. De fant til og med levninger av ei død mus.

Kontrollørene avdekket elendig renhold på kjøkkenet, hvor flere områder var «skitne, dekket av fett og støvete». Dette til tross for at de ansatte hadde kvittert for å ha utført renhold.

Gigantbot

På grunn av alvorlighetsgraden, endte byrådet også med å ta rettslige skritt mot hurtigmatkjeden.

- Det var betydelig helserisiko for både Waltham Forests beboere og besøkende, så byrådet hadde ikke noe annet valg, sier byrådsmedlem Khevyn Limbajee.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer