Fiffig sykkelutstyr for helårssyklisten

Hold deg og sykkelen din tørr og god i vinterhalvåret.

SYKKELBEKLEDNING: Du trenger kanskje ikke alt det kollega Eilin Lindvoll har på seg, men mye av det gjør høsten og vinteren på sykkelsetet mer levelig. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
SYKKELBEKLEDNING: Du trenger kanskje ikke alt det kollega Eilin Lindvoll har på seg, men mye av det gjør høsten og vinteren på sykkelsetet mer levelig. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

«Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær», er et velkjent ordtak her til lands. Om det stemmer får være opptil enhver å bedømme selv, men det er ingen tvil om at gode klær gjør det mer trivelig å oppholde seg utendørs når det bøtter ned – også på sykkel.

Så det er med andre ord ingen grunn til å la sykkelen stå når det regner eller snør som verst, og vi kan varmt anbefale regn- og vindtette klær og gode håndplagg som holder deg tørr.

De seneste årene har det kommet også kommet flere og flere hjelpemidler(?) som gjør det enklere å utvide sykkelsesongen fra sommerhalvåret til en helårsaktivitet, og under har vi samlet et knippe fiffig tilbehør vi mener det er verdt å sjekke ut.

Regnskjørt

Et regnskjørt, sier vi? Det kom vi over i en sykkelbutikk i Oslo da vi skulle hente en elsykkel til testing, og tenkte umiddelbart at dette må vi sjekke nærmere ut.

Butikkinnehaveren fortalte ærlig at det så langt var kun kvinnelige kunder som hadde valgt seg ut et regnskjørt, men bevares hvor praktisk det er. Snurr det rundt livet og fest med borrelås for å ta det på, og ta det av med et rask drag og hiv det i sekken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer