- Fikk helt sjokk

Nora Braathus (27) sin helg resulterte i en historie utenom det vanlige. - Sett i ettertid er det veldig ekkelt.

OVERRASKENDE: I jakten på sin egen telefon fant Nora Braathus tre telefoner i en busk ved Stortinget. Foto: Privat
OVERRASKENDE: I jakten på sin egen telefon fant Nora Braathus tre telefoner i en busk ved Stortinget. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hele startet da Nora Braathus var på date fredag kveld. De bestemte seg for å møte en vennegjeng og dro videre for å danse på Håndslag i Oslo. Men etter en stund på dansegulvet var Braathus' mobil plutselig borte, til tross for at hun alltid lukker og passer på at alt ligger i veska.

- Det var helt stappet på dansegulvet og det tok litt tid før jeg merket at noen hadde vært i vesken min. Den må ha havnet bak ryggen min da jeg danset, og mobilen var blitt stjålet. Da jeg merket det var det udramatisk og jeg godtok på en måte at den var borte. Men sett i ettertid er det veldig ekkelt at noen har vært nærme meg uten at jeg merket det, forteller hun til DinSide.

Men 27-åringens historie ender ikke her.

Saken ble først omtalt av Avisa Oslo.

Iverksatte leteaksjon

Dagen etter byturen politianmeldte Braathus saken. Hun dro også til Telenor for å fikse et nytt SIM-kort til en telefon hun hadde liggende hjemme.

- Jeg tenkte bare at mobilen min var borte for godt, men da jeg sjekket «Find My iPhone» fikk jeg sjokk. Den viste at mobilen min fortsatt var på Håndslag. Da tenkte jeg at noen hadde levert den inn eller at det var jeg som hadde mistet den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.