Fikk hygiene-slakt

Det etter å ha sendt 550 ansatte på hygienekurs.

SLAKT: En Joe & The Juice i København har fått stryk av det danske Mattilsynet. Det kort tid etter at kjeden lovet bot og bedring. Bildet er fra et av kjedens utsalg i København. Foto: Shutterstock/NTB
SLAKT: En Joe & The Juice i København har fått stryk av det danske Mattilsynet. Det kort tid etter at kjeden lovet bot og bedring. Bildet er fra et av kjedens utsalg i København. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er danske B.T. som skriver om et nedslående resultat etter at Fødevarestyrelsen (danske Mattilsynet) utførte kontroll ved en av jucie-giganten Joe & Juice nylig.

Bøter og surfjes

Til tross for sin fasjonable beliggenhet ved Sortedans Sø i København, endte besøket med både surt fjes og bøter, melder avisa.

Utsalget hadde heller ikke dokumentert temperaturen ved mottak av mat siden 12. oktober i fjor. Til tross for at de mottar varer to ganger i uka.

De opplyste også at varer leveres en cirka en time før ansatte kommer på jobb, og at de derfor kan bli stående ute.

Juicebaren fikk også bot for manglende vedlikehold.

Partner i Joe & The Juice, Kasper Garnell, legger seg flat overfor avisa:

- Vi er lei oss. I to av tilfellene er det fysiske forhold som umiddelbart er satt i orden. Samtidig er det registrert en registreringsfeil ved varemottak. I det tredje tilfellet dreide det seg om menneskelig feil. Vi har i ettertid strammet inn prosedyren vår slik at vi minimerer risikoen for lignende menneskelige feil i fremtiden», skriver han i en epost til B.T.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer