Dyreparken i Kristiansand

Fikk ikke betale kontant

Familien Fjeldberg er blant fortvilede familier som har opplevd å ikke kunne betale med kontanter i Dyreparken i Kristiansand denne sommeren.

SKUFFET: Storm Fjeldberg (12) (b.f.v), Loke Fjeldberg (14), Tor Fjeldberg (6) (f.f.v.) og Ronja Fjeldberg (8) hadde gledet seg til å bruke egne penger i dyreparken. Det gikk ikke. Foto: Privat
SKUFFET: Storm Fjeldberg (12) (b.f.v), Loke Fjeldberg (14), Tor Fjeldberg (6) (f.f.v.) og Ronja Fjeldberg (8) hadde gledet seg til å bruke egne penger i dyreparken. Det gikk ikke. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mange år har Dyreparken i Kristiansand vært en ettertraktet feriedestinasjon for barnefamilier fra hele landet. Etter coronapandemien opplever nå familier at de ikke lenger fått benyttet seg av ønskede betalingsmidler som de har fått gjort tidligere.

Da familien Fjeldberg dro til dyreparken på lørdag, gledet de seg til å endelig handle for ferie- og ispengene de hadde fått fra besteforeldre og kjente.

- Da vi kom til Dyreparken på lørdag ble vi fire som ikke har bankkort som hadde fått ferie- og ispenger fra besteforeldre og kjente veldig skuffet over å bli avvist igjen og igjen. Det er ikke like stas å få mamma og pappa til å kjøpe små ting som is, forteller Loke Fjeldberg (14).

Kun i noen butikker

Barna prøvde blant annet å betale med kontanter i disse butikkene: Olivers Krambod, Den Sleipe Kråkebolle, Tang og Tare, Laumanns Lager, Tigerbutikken, SOKO suvenir og Den Hemmelige Gullskatten.

På Dyreparkens hjemmesider opplyser de per 26. juni 2022 at det er mulig å handle med kontanter på følgende utsalgssteder sommeren 2022: Gjesteservice, Rubbel og Bit, Eventyrskogen, KuToppen butikk, Laumanns Lager, Ankeret og Under Brygga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer