Jensens Bøfhus

Fjerner favoritten

Jensen's Bøfhus fjerner favorit sauce fra menyen.

ENDRER: Jensen's Bøfhus har fjernet favorit sauce fra sine danske menyer. Foto: Shad Madian
ENDRER: Jensen's Bøfhus har fjernet favorit sauce fra sine danske menyer. Foto: Shad Madian Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske restaurantkjeden Jensens Bøfhus har annonsert at de fjerner en av 90-tallsklassikerne fra menyen. Nei, vi snakker ikke om hverken biff eller burger, men favorittsausen.

Favorittsausen, eller favorit sauce, som den kalles i kjedens danske restauranter, smaker av fløte og tomater, og serveres ofte med grillet kyllingfilet.

- Hos Jensens Bøfhus jobber vi hele tiden med å utvikle og forbedre produktene våre, skriver Peter Arnfeldt, presseansvarlig i Jensens Bøfhus, i en e-post til DinSide.

Han forsøker at kjeden fortløpende jobber med å modernisere menyen, og ta hensyn til gjestenes ønsker.

- Denne utviklingen er løpende, så vi klarer å treffe den smaken gjestene våre etterspør.

I stedet for favorittsaus serverer kjeden nå en klassisk stakehousesaus.

- Vår steakhousesaus er det nyeste skuddet på stammen, der vi har startet helt forfra og forsåkt å treffe dagens tendenser og smak, noe som gir en mer karakterfull og ganske søt saus, som vi er stolte av, og har store forventninger til, sier Arnfeldt.

Han forteller at de har brukt mer enn et halvt år på å utvilke sausen i samarbeid med en utvalgt gruppe stamgjester og kokker.

Favorittsausen skal også kuttes fra menyen i Norge, men de sluttselger sausen, så enn så lenge er det fortsatt mulig å få favorittsausen både i restaurant og gjennom takeaway.

Og for dem som tror de kommer til å savne favorittsausen ekstra mye, vil den fortsatt være å få kjøpt i danske matbutikker. Stryhns Gruppen har tatt over sauseproduksjonen for Jensen's Bøfhus, og

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer