Fjernes fra alle butikker

Lavpriskjeden tar grep.

TAR GREP: Produktet øverst til venstre er fjernet fra alle Dollarstores butikker. Foto: Skjermdump
TAR GREP: Produktet øverst til venstre er fjernet fra alle Dollarstores butikker. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjeden Dollarstore fjerner produktet Lenor Unstoppables Active Scent Booster fra alle sine fysiske butikker. Det bekrefter Gudmundur Ås Birgisson, Dollarstore-gründer, til DinSide.

- Vi har jobbet med flere leverandører om å bytte emballasjer fra plast til papp. Det ble byttet emballasje på dette produktet, som ga fra seg mer lukt enn vi håpet på, forklarer han til DinSide.

Duftforsterkeren vil fortsatt være tilgjengelig i kjedens nettbutikk.

- Det kommer ny booster med plastemballasje i starten av juni til vi finner en bedre løsning med bruk av papp. Dette er en av vår bestselgere.

Glåmdalen omtalte saken først.

Produktet ble fjernet fra alle butikker i Norge etter at flere kunder på Dollarstore i Kongsvinger hadde reagert på en intens parfymelukt.

- Vi merka lukta, men vi ble jo så vant til det. Men etter dette innlegget på sosiale medier tok det helt av. Nå er det tatt grep, forteller Veronica Kristiansen, butikksjef hos Dollarstore i Kongsvinger, til Glåmdalen.

Butikksjefen forklarer videre at hun har en litt ambivalent følelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer