Flasken som står for musikken

Sett inn smartmobilen, og så er du i gang.

GODT GJEMT: Men hvorfor skal du egentlig oppbevare mobiltelefonen din i flaska? Foto: Adnart
GODT GJEMT: Men hvorfor skal du egentlig oppbevare mobiltelefonen din i flaska? Foto: Adnart Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du vært innom et treningsstudio, vet du hvor vanskelig det er å finne en lur plass til mobiltelefonen mens du trener i ditt altfor tettsittende treningstøy etter en altfor mektig julehøytid. For eksempel.

Beat-bottle gir deg en viss pekepinn på hva den skjuler på innsiden, og hvis du allerede har tatt en kikk på bildet over vet du sannsynligvis utmerket godt halvparten av hva flasken kan gjøre: Den kan oppbevare mobiltelefonen i en liten slisse på siden, ganske godt skjult fra almuen.

Dermed unngår du å måtte legge den fra deg på treningsapparatet (eller kanskje på strandteppet), hvor den blir altfor synlig for de kleptomane. Ikke nok med det, flasken har også innebygget høyttaler, slik at du kan bruke Spotify eller musikk du måtte ha liggende på mobilen til å plage andre på t-banen, treningssenteret eller på stranda.

Les også: Her er drømmekajakken

Rett rundt hjørnet?

Det er absolutt ingen grunn til å tro at høyttaleren i flaska har en kvalitet som strekker seg over "jeg kan så vidt høre hva han sier når han leser opp nyhetene", men hvis du ønsker et hint om hvordan musikk kan høres ut på et større anlegg, er naturligvis dette et greit alternativ.

Flasken er i utgangspunktet laget for iPhone 4(S) og iPhone 5, men en skal kunne bruke andre smartmobiler så lenge en ikke ønsker å høre på musikk. De som ikke deler din musikksmak vil med andre ord sette stor pris på at du bruker en Android eller Windows Phone-mobil.

Et silikonbelegg rundt flasken skal sørge for at den faller relativt mykt uansett hvilket underlag den måtte treffe, samtidig som den beskytter mobilen på innsiden.

Det er uvisst om Beat bottle er satt i produksjon. Det hevdes at den skal være tilgjengelig i løpet av "våren 2013", men i og med at vi nå skriver "sommeren 2013", kan det være noen har forsovet seg, eller så er flasken rett rundt hjørnet. Prisen ser ut til å ligge på rundt 14 dollar hvis du kjøper i større parti, men la oss tippe en pris på rundt 150 kroner ut til forbruker hvis/når den kommer i salg.

Flasker er morsomt

ISOLERT: Camelbak Eddy skal visst nok holde vannet lenger kaldt enn vanlige flasker. Foto: Amazon.com
ISOLERT: Camelbak Eddy skal visst nok holde vannet lenger kaldt enn vanlige flasker. Foto: Amazon.com Vis mer


Vannflasker er åpenbart noe folk bryr seg om, og på verdens største nettbutikk, Amazon.com, finnes det et vanvittig antall anmeldelser fra kjøpere og brukere av vannflasker.

En av de mer populære flaskene er denne modellen til 11 dollar uten frakt (cirka 63 kroner). Det skyldes nok først og fremst at det er mulig å stable flaskene oppå hverandre, noe alle som har kjøleskap (altså alle) vil vite å sette pris på. Det skyldes nok også at den er dryppfri, noe som, basert på anmeldelsene vi har lest, er svært viktig for det amerikanske folk.

En annen populær modell er Camelbak Eddy til rundt 106 kroner (uten frakt). Det er en vannflaske som angivelig ikke svetter, uansett hvilken temperatur væsken på innsiden og temperaturen på utsiden holder, noe som er fint for de som er slepphendte. Den er dessuten isolert med doble vegger, og vannet skal derfor forbli kaldt lenger enn tilfellet er med uisolerte flasker.

Les også: Sjekk dette før du kjøper trampoline

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer