Flyr ut av butikkhyllene

Nå skal «alle» ha disse.

Gulldressen er blitt påskens slager, melder Spar Kjøp. Foto: Spar Kjøp
Gulldressen er blitt påskens slager, melder Spar Kjøp. Foto: Spar Kjøp Vis mer
Publisert

For mange er høyfjellet det beste med påska, og det blir fort en stor fest på fjellet med nordmenn som er i afterskihumør.

I år ser den store trenden ut til å være skidresser i kraftige og glinsende farger. På Instagram ser vi tydelige tegn på at denne påska er det populært med skiantrekk som er litt annerledes.

Butikken Spar Kjøp, som er blitt kjent for å selge artige klær til afterski og teambuilding, kan melde om stor interesse for deres partyskidresser og grilldresser denne påska.

- Gull er inn

Overfor nettstedet Varden kan Spar Kjøp Kjørbekk i Skien melde om at etterspørselen etter afterskidressene har vært helt enorm.

En metallisk gulldress er årets desiderte bestselger, men også en heldress i pastellfarger selger bra.

- 90-tallet er tilbake for fullt. Og dressen i Barbie-farger forsvant også fort, sier assisterende butikksjef Monica Molteberg til Varden.

Iwan Eide Knudsen, administrerende direktør i Spar Kjøp, er ikke overrasket over at plaggene deres er blitt så populære.

- Gull er inn, sier han til DinSide og fortsetter:

- VI er store på alle slike afterskiprosjekter og teambuilding, og vi skal treffe de fleste med noe morsomt som gjør at man blir lagt merke til når man er ute og farter litt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer