Flyr ut av hyllene

«Alle» skal ha disse.

POPULÆR: Disse får bein å gå på for tida. Foto: Martin Kynnigsrud Størbu
POPULÆR: Disse får bein å gå på for tida. Foto: Martin Kynnigsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Såkalte motivasjonsflasker er blitt stadig mer populære de siste åra, og skal motivere folk til å drikke mer vann gjennom dagen. Slike flasker har ofte tidsmarkører og motiverende tekst som minner deg på å drikke nok vann.

Nå melder butikkjeden Sunkost om at flaskene nærmest fyker ut av hyllene. Cathrine af Sandeberg, markedssjef i Sunkost Norge, forteller til DinSide at flaskene, de selger godt.

Om du ikke har en kjølebag og vil holde drikken din kald på stranda, bør du ta en titt på dette tipset. Video: Dennis Appelong Hagbru / Håvard Bjørnerem. Programleder: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Hele landet

- Dette er et svært populært produkt hos oss, noe som er gledelig siden vann er verdens sunneste drikke, sier hun.

Salget er jevnt godt over hele landet, så det er ikke slik at bare innbyggere i Sør- og Østlandet, som har opplevd de høyeste temperaturene så langt i juni, som har kastet seg over flaskene.

- Flaskene kjøpes av store og små over hele landet, avslører af Sandeberg.

- Spesielt gledelig er det å se at mange barn og unge kanskje har lagt fra seg energidrikken og begynt å drikke vann istedenfor.

- Skutt i været

Sunkost er ikke alene om å oppleve stor interesse for de fargerike flaskene. Til Romerikes Blad forteller Veronica Fløtten, butikksjef hos Vita på Strømmen Storsenter, at salget har tatt av.

- Det har skutt rett i været. Ofte tror jeg at jeg kan ha bestilt mye med 500 til 600 flasker og at det vil stoppe opp, men det gjør ikke det. På det meste har jeg bestilt inn 700 flasker, og de går i løpet av noen uker, sier Fløtten til avisa.

Hun forteller at det er folk i alle aldre som kjøper flaskene, men at den er mest populære blant de yngre.

- Jeg vet at flaskene har vært populære på TikTok og andre sosiale medier, som gjorde at de fikk oppmerksomhet. Når vi fikk dem inn i butikk ble de utsolgt med en gang, sier hun til RB.

Bilde av norgesferiekartet

Norgesferie

Se lesernes favorittreisemål

Legg til dine steder Se kart

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer