Flyr ut av hyllene

Skyhøy etterspørsel.

GÅR UNNA: Disse går unna om dagen. Foto: Martin Gramnæs
GÅR UNNA: Disse går unna om dagen. Foto: Martin Gramnæs Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er - og har vært - varmt over store deler av landet i lengre tid. Dette har gått ut over beholdningen av iskaffe fra Tine.

Allerede i mai ble det meldt om mangel på disse varene, og fortsatt er det trøbbel.

Det er ganske kjipt å åpne kjølebaggen og innse at alt du har tatt med har blitt lunkent eller varmt. Hvis det har skjedd med deg er det stor sannsynlighet for at du har pakket den feil! Video: Dennis Appelong Hagbru / Håvard Bjørnerem. Programleder: Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Populært

- Tine iskaffe er skikkelig i vinden og blir stadig mer populær. Melk med smak, som iskaffe og sjokolademelk, har aldri solgt mer i Norge enn i fjor, og Kari og Ola drikker nesten dobbelt så mye smaksatt melk i dag som for ti år siden, skrev pressevakt i Tine, Unni P. Christensen, i en e-post til Dagbladet da.

- Tine produserer det vi klarer, men det er rett og slett så høye volumer på Tine iskaffe at vi ikke klarer å produsere nok, forklarte hun videre.

Denne uka meldte meierigiganten i et Facebook-innlegg at det fremdeles er trøbbel med holde tritt med etterspørselen.

Der opplyses det at det jobbes på spreng med å få de tilbake i hyllene.

- Beklager

Kommunikasjonssjef i Tine, Sindre Ånonsen skriver i en e-post til DinSide at det er iskaffe med cappuccino med sukker, skaffe mocca med og uten sukker, og Iskaffe salty caramel, det går mest av, og at det er disse variantene det nå produseres mest av.

- Det har gjort at noen andre varianter som iskaffe latte uten sukker, iskaffe cappuccino uten sukker og iskaffe brasileiro kan være utsolgt noen steder, forklarer han og fortsetter:

- Slik det ser ut nå, jobber vi med å øke produksjonskapasiteten, og vi håper vi å være i rute igjen om noen uker. Samtidig beklager vi selvfølgelig at folk ikke får tak i populære produkter, sier han.

Bilde av norgesferiekartet

Norgesferie

Se lesernes favorittreisemål

Legg til dine steder Se kart
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer