- Forbanna og skuffet

Odrunn skulle bare nyte en deilig middag med grillpoteter.

USPISELIGE: 12 av de 15 potetene i forpakningen var svarte inni, og kunne dermed ikke spises. Foto: Oddrun Solli
USPISELIGE: 12 av de 15 potetene i forpakningen var svarte inni, og kunne dermed ikke spises. Foto: Oddrun Solli Vis mer
Publisert

Mange synes det er risikosport å kjøpe spiseferdig avocado på butikken. Uansett hvor mye du trykker og klemmer på den, vet du aldri helt sikkert om den faktisk kan spise idet du har dratt den med deg hjem og skjærer den opp på kjøkkenbenken.

Men det er ikke bare avocadoer som kan gi en overraskelse på skjærefjøla.

Skulle bare dele potetene i to

Nylig opplevde Odrunn Stoll fra Lørenskog at 12 av 15 poteter i en forpakning med grillpoteter fra Coops Grill perfekt-serie var helt uspiselige.

- Dette er et produkt hvor potetene ligger ferdig marinerte og klare til steking i en aluminiumsform. Før stekning ville kvinnen imidlertid dele potetene i to, forteller hun til Nationen.

Heldigvis, får en nesten si - for det var da oppdaget hun at nesten alle svart helt svarte inni.

- Klart jeg ble forbanna og skuffet, men tenker at butikken ikke kan klandres. Det må bli de som skal være kontrollør for frukt og grønnsaker, sier Stoll til Nationen.

Kvinnen fra Lørenskog bekrefter historien overfor DinSide. Stoll sier hun har forståelse for at det ikke er lett å se om potetene er dårlige på innsiden. Hun leverte dem til butikken og fikk pengene tilbake.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer