Morgenlevering

- Forstår at du spør

Annonserer for morsdagsgave, men det er en hake.

MORSDAG: Morgenlevering tilbyr morsdagsgaver, men det er bare én hake. Foto: Embla Augusta Hjort-Larsen
MORSDAG: Morgenlevering tilbyr morsdagsgaver, men det er bare én hake. Foto: Embla Augusta Hjort-Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg morsdag, som i år faller på 12. februar. Kanskje ønsker du å gjøre noe ekstra stas for en mor dette året.

Morgenlevering leverer frokoster på døra i kjent stil, men for en stund siden sluttet de med levering på søndager.

- Det stemmer at søndagsleveringene på Østlandet nå har blitt avviklet fordi det ikke er økonomisk bærekraftig lengre. Men det er viktig å si at ingen av våre andre leveringsdager berøres og vi skal fortsette å levere juice, bakst og blomster hjem på døra over store deler av landet fra mandag til lørdag, sier daglig leder, Håkon Liland, i Morgenlevering.

Leverer ikke på morsdag

I Norge feires morsdag på den andre søndagen i februar. Morgenlevering leverer ikke på søndager, men reklamerer likevel for morsdagsgave og frokostpakker til morsdagen.

- Dere reklamerer for at folk kan kjøpe morsdagsgave/frokostpakker, men leverer ikke på selve morsdagen. Kan dette oppfattes som villedende markedsføring?

- Jeg forstår at du spør, men vi er tydelig i all vår kommunikasjon knyttet til morsdagen: Varene leveres ikke ut på søndager. Dette har vi omtalt synlig flere steder på morgenlevering.no og du informeres tydelig ved bestilling. I tillegg har vi sendt ut flere nyhetsbrev til kundene våre med informasjonen, for å nevne noe, sier Liland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer