Fra sovepose til sovekose

Sexy Hotness gjøre hyrdestunden i skauen og marka enklere.

KOS I POSE: Zipp sammen soveposene for det produsenten sier skal være mer enn nok plass for at to stykker skal kunne gjøre noe annet enn å sove.  Foto: Alitedesigns.com
KOS I POSE: Zipp sammen soveposene for det produsenten sier skal være mer enn nok plass for at to stykker skal kunne gjøre noe annet enn å sove. Foto: Alitedesigns.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Visse behov kan alltid melde seg, selv når det er bikkjekaldt i teltet langt ute i villmarken. Da er det ikke så fristende å prelle av seg soveposen for å prøve å ha seg. Det er her Alitedesigns tre-sesongs sovepose Sexy Hotness skal hjelpe deg og din bedre halvdel på vei.

Jakke? Nei, det er en sovepose

Det er to måter å gjøre «det» på: Enten kan dere zippe to (eller tre!) soveposer sammen for det produsenten sier vil være mer enn nok plass til at hyrdestunden skal kunne fullbyrdes uten at det blir for klamt eller trangt.

Se flere bilder av soveposen her:

Hvis naturen kaller

Eller – hvis det ikke er for kaldt ute – kan dere bare dra opp glidelåsen som starter nedenfra og frigjøre de nødvendige redskaper. Gjør dere det, kan dere også gå ut av teltet, ettersom soveposen nå vil fungere som en slags bukse.

Undersiden av soveposen har polstrete fleece-tøfler, som er fint hvis naturen skulle kalle.

Tips: Alt du må vite før du kjøper sovepose

Sexy Hotness har egne åpninger for armene på sidene og en hette du kan stramme med stropper. Soveposene kommer i medium og large, og koster rundt tusenlappen uten frakt og norsk moms. Alitedesigns jobber med å få til internasjonale sendinger. Foreløpig må du ty til tjenester som JetCarrier for å få den til Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer