Frisbeegolf med Innova Discatcher Traveler

Bærbar frisbeegolfkurv lar deg spille hvor du vil.

BÆRBAR FRISBEEGOLF-KURV: Med Innova Discatcher Traveler kan du spille frisbeegolf i parken, hagen, hytta eller hvor du nå enn måtte ønske. Om du ikke har en frisbeegolf-bane i nærheten. Foto: ENDRE VELLENE
BÆRBAR FRISBEEGOLF-KURV: Med Innova Discatcher Traveler kan du spille frisbeegolf i parken, hagen, hytta eller hvor du nå enn måtte ønske. Om du ikke har en frisbeegolf-bane i nærheten. Foto: ENDRE VELLENE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dinside har i sommer testet alt fra snodig tallkubb til hagebowling og OgoDisk.

Denne gangen skrur vi prislappen opp betydelig, med en bærbar frisbeegolfkurv fra Innova.

Denne store greia, til 1.400 kroner hos XXL, lar deg golfe med frisbee hvor du vil. Og det fungerer helt utmerket.

LES OGSÅ: Vi testet om det var gøy å bowle i parken

Hva er frisbeegolf?

Frisbeegolf, også kalt diskgolf, er nettopp det: Golf med frisbee og hender, i stedet for ball og klubber. Du starter ved A og skal havne på B, etter færrest mulig kast.

Du kan gjerne spille frisbeegolf med en helt vanlig frisbee og søppelkasser eller trær som mål. Men sporten skal egentlig spilles med spesielle frisbeer med navn hentet fra golfverdenen, og store frisbeegolf-kurver.

Kurvene finner du på egne frisbeegolf-baner rundt om i Norge, fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord. Men du kan også kjøpe en sammenleggbar kurv, så du kan spille hvor du vil.

Når Dinside låner Innova Discatcher Traveler-kurven hos XXL i Oslo sentrum, rapporterer betjeningen om utsolgte frisbeer og ekstrem interesse rundt sporten. Og det skjønner vi godt, for dette er gøy:

Er frisbeegolf gøy?

Dinside på Youtube

 • Vil du sjekke ut alle parklek-videoene våre? Du finner dem på Dinsides nye Youtube-kanal! Abonner gjerne, for norske tester, unboxinger og tips om alt fra teknologi til hage.

 • Jada, jada: Som videoen over viser, var vi usedvanlig dårlige i frisbeegolf. Etter noen runder på Youtube i etterkant ser vi at vi har mye å lære, og at nærmest alt vi gjorde var totalt feil.

  For de egne frisbeegolf-frisbeene er ikke like enkle å kaste som de du bruker på stranda. Og å treffe kurven var ikke på langt nær så enkelt som vi trodde.

  - Men det er gøy! enes våre evig optimistiske parklek-testere.

  Og selv om Innova Discatcher Traveler er både diger og tung, er den faktisk ganske enkel å montere opp, pakke ned og ta med seg. Men har du en frisbeegolf-bane i nærheten, ville vi nok tatt turen dit, først, før du investerer i eget utstyr.

  FLERE TESTER I PARKEN:
  Hagebowling fra Clas Ohlson – tatt av vinden
  OgoSport OgoDisk-XS – badminton, frisbee eller hatt?
  Hit 360° – kubb med tall, full forvirring

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer