Treningssentrene åpner igjen:

Fryse medlemskapet?

Sjekk dette først.

RESTRIKSJONER: Personlig trener Terese Tveit vasker treningsapparat på Evo treningssenter i Oscars gate i Oslo. Senteret fikk åpne igjen onsdag 26. mai etter å ha vært nedstengt i flere måneder. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
RESTRIKSJONER: Personlig trener Terese Tveit vasker treningsapparat på Evo treningssenter i Oscars gate i Oslo. Senteret fikk åpne igjen onsdag 26. mai etter å ha vært nedstengt i flere måneder. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken åpnet mange av treningssentrene igjen etter måneder med stengte dører og tomme tredemøller i deler av landet. Smittevernet er strengt, og det er mange regler å forholde seg til for å kunne trene trygt.

For noen føles det kanskje ikke helt trygt å trene innendørs riktig ennå, og noen vil kanskje trene ute når det er sommer i lufta.

Dinside har fått flere henvendelser fra lesere som kunne tenke seg å utsette treningen inne litt til. Derfor sjekket vi med to av de store kjedene i Norge. Hva gjelder nå?

Tar gebyr

Fitness Group Nordic står bak alle Evo-sentrene i Norge, og tar et gebyr fra medlemmer som ønsker pause i treningen.

- Medlemmene kan gå inn på Min Side og fryse medlemskapet så lenge de ønsker. Det koster 99 kroner per måned, skriver CEO i Fitness Group Nordic, Morten Hellevang i en e-post til DinSide.

Ut august

Også Sats tilbyr frys av medlemskapet. Du ordner dette selv på dine sider.

Dette tilbudet gjelder foreløpig ut august, skriver selskapet i en e-post til DinSide.

Dersom du er en av dem som har lengtet etter å trene inne igjen, er det ulike restriksjoner som varierer lokalt. Mange sentre krever for eksempel at du bestiller time på forhånd, og at du bruker munnbind inne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.