- Fullstendig galskap

Ungdommer står i kø for sportsdrikk til over 150 kroner og kunder har pushvarsler for å få tak i Prime, som er utsolgt over alt.

GRUNNLEGGERNE: Logan Paul (27) og KSI (29) lanserte drikken i januar 2022 og siden har populæriteten skutt i været. Foto: AP Photo/Scott Garfitt/NTB
GRUNNLEGGERNE: Logan Paul (27) og KSI (29) lanserte drikken i januar 2022 og siden har populæriteten skutt i været. Foto: AP Photo/Scott Garfitt/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Barna får ikke drikke energidrikk, så det måtte jeg sjekke. Dama som sto i butikken sa at det var en vitamindrikk. Så det er ingen farlige ingredienser, men det hadde vært billigere å kjøpe en Cola, sier pappa Ørjan Marakatt Bertelsen.

Han og sønnen Martin (12) hadde vært på helgetur i Tromsø, da sønnen så på TikTok at vitamindrikken Prime selges på kjøpesenteret.

- Skal jeg være ærlig syns jeg det er fullstendig galskap, sier Bertelsen til Dagbladet.

Han tenker det er en god ting at TikTok skal innføre begrensninger for barn.

- Det dukker jo opp så mange nye trender av det ene og det andre på nett, sier han.

Blodpris

Ifølge VG selges ei flaske for mellom 130 og 190 kroner hos aktørene. Totalt kostet kjøpet far og sønn opp mot 380 kroner, altså 190 kroner per flaske på 500 ml.

- Hva tenker du om prisen?

- Det er horribelt. Jeg skulle jo funnet opp en drikk selv, sier Bertelsen spøkefullt.

Sønnen Martin sier seg enig i at prisen er høy, men forteller den er populær i vennegjengen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer